fbpx
+36205916116 iroda@optimair.hu

Társasházak, családi házak építését vállaljuk!

Kulcsrakész vagy szerkezetkész családiházak, társasházak építése, kivitelezése

Beszéljünk most a munkáról!

Első lépésként nézd meg mivel foglalkozunk!

 

Komplex kivitelezésig a kisebb felújítástól

Szolgáltatásunkkal segítjük a megrendelőinket terveik     minőségi megvalósításában.

Magánmegrendelőkkel is együttműködünk

A tervezéstől az anyagbeszerzésen át a teljes kivitelezésben szerepet tudunk vállalni.

Nagy beruházásokban is részt veszünk

Nagy projektek megrendelőivel is együttműködünk. Komoly részt átvállalunk a kivitelezésből.

Stabil megrendelés állománnyal, folyamatos megbízásokkal rendelkezünk.

Partnereinkkel 2014-óta kiválló kapcsolatban, akik keresnek ismétlődő megbízásokkal és új együttműködési lehetőségekkel.

100 % GARANCIA MUNKÁINKRA

Szerződés szerinti garancia a kivitelezésre!

Teljeskörű komplex megoldás!

Akár a tervezéstől egészen a kulcsrakész kivitelezésig mindent! Bontás, átépítés, felújítás vagy komplex kivitelezés? Megkönnyítjük a dolgát, a teljes kivitelezést megoldjuk!

Minőségi munkavégzés!

Első számú szempont a minőségi munkavégzés, melyet tapasztalt kollégáink végeznek el. Szakszerű kivitelezés, nagy tapasztalat.

Minőségi építőanyagok!

Munkáinkat minőségi építőanyag használataval végezzük el minden esetben. Ismert gyártók minőségi anyagaival dolgozunk, tanúsítványal, teljesítménynyilatkozattal rendelkező, anyagokat építünk be.

Pontosan betartjuk a határidőt!

Határidőre a megbeszéltek szerint, pontos ütemezéssel haladunk a kivitelezésben. A minőség mellett, a pontos határidő betartás a másik alap követelményünk.

Megvalósítjuk elképzelését!

Hogy Önnek csak megálmodnia kelljen, mi megvalósítjuk! Akár a tervezéstől a teljeskörű anyag beszerzésen át, megoldjuk a komplett kivitelezést! Személyre szabottan az Ön igényei szerint visszük végig az összes ránk bízott munkafolyamatot, feladatot.

Megbízhat bennük!

Több éves, megbízható cég! Nagy forgalmú, évről évre növekvő megrendelésekkel rendelkezünk! Kamarai regisztrációval, kivitelezői felelősségbiztosítással és Felelős Műszaki Vezetővel rendelkezünk. Precíz e-napló vezetés. Számos referencia!

Milyen munkákban tudunk megbízható parterei lenni Megrendelőinknek?

Jelentkezz, hogyha hatékonyan, igazi lelkesedéssel kívánsz részt venni cégünk által kivitelezett munkák minőségi megvalósításában. 

Légtechnika szerelés

Nagyrészt Budapesten 36 – 88 lakásos vagy akár többszáz (250) lakásos társasházak, légtechnika szerelési, épületgépészeti munkái. Többszintes irodaház légtechnika kiépítése. Ipari épület, csarnok,  légtechnika rendszerének kiépítése. Vidéken is dolgozunk üzletek, irodák, hotelek,  légtechnika szerelése. 

Szerkezet építésben jártas

Építünk családi házakat, ikerházakat  társasházakat. Ezeket a munkák főként Veszprém megyében kivitelezzük, illetve a balaton északi részén. Vállalunk külön rész feladatokat, csak felújításokat, szakmunkák kivitelezését. Ha a szerkezetépítésben jártas vagy (betonozás, falazás, stb.) és szeretnél ilyen munkákon dolgozni akkor:

Szakipari feladatok

Vállalunk külön rész feladatokat, csak  felújításokat, illetve a nagyobb munkáknál több szakipar kivitelezére szükség van. A gipszkartonos elkészíti a falazatot, a burkoló megoldja a csempézést, utána a festő következik. Hogyha bármelyik szakmában te szívesen dolgoznál velünk, akkor  jelentkezz most :

Burkolásban jártas

Nagyon sok helyen végeztünk burkolási munkákat. Néhányat említve: Zalakaros Hotel felújítás-átalakításon a befejező feladatok között volt a fürdőszobák burkolási kivitelezése. Illetve 6 db ALDI  burkolását végeztük el az elmúlt években. Jelenleg Devecser Csarnok Irodaépület építésén még elvégzés előtt van 580 m2 burkolás. 2020-as megkereséseink között van 20 db teljes üzlet átalakítása ahol akár te is burkolhatsz.

Festő, gipszkartonszerelő

Több ezer m2 felület gipszkartonozást végeztünk el, az előbb említett Devecser Csarnok Irodaépület építésén, válaszfalak előtétfalak építését, illetve szintén több ezer m2 felület festését. Valamint több helyen most végeztünk a gipszkartonozással  NewYorker üzletek átépítésénél. 2020-as megkereséseink között van 20 db teljes üzlet átalakítása, ahol akár te is  festhetsz és gipszkartonozhatsz.

Keresünk segédmunkást

Segédmunkás munkakörben is várunk csapatunkba. Mivel munkáink elvégzésében fontos, hogy segédmunkásaink lendületes munkavégzésükkel, segítsék a szakmunkás kollégákat munkájukban, így Ők hatékonyan, eredményesen végzik feladatukat.  Hogyha teljesítmény alapon vállalta el a munkát, akkor minél eredményesebb Neked is több fizetés járhat. Bontási munkáinknál segédmunkásoknak is lehetősége van a teljesítményarányos plusz extra jövedelem elszámolására.

Itt találod a lényeget összefoglalva. 

Ami számodra fontos lehet:

Miért érdemes jelentkezned?

Kiemelkedő bérezési lehetőséggel várunk. Érdemes jelentkezned, hogyha olyan helyen szeretnél dolgozni ahol megbecsülnek és megfizetnek! Hogyha fontos számodra a megbízható, stabil munkahely! Hogyha hosszútávra tervezel!

Hogyan tudsz cégünknél többet keresni?

Teljesítmény alapú elszámolással, alap fizetés mellé, plusz extra prémiumot számolunk el részedre! Az jó lenne, ha munkádat közel alvállalkozói árakon végezhetnéd, bejelentve, legálisan? Nem kell hogy vállálkozó legyél.

Részletesen az extra kereset lehetőségről!

1.) Alap fizetésed mellé, (ami havi v. kéthetente) munkánként plusz extra prémiumot (közösen előre megbeszéltek és teljesítettek szerint) számolunk el részedre!  

2.) Közép vezetői jövedelmed lehet, hogyha néhány főt irányítasz és önállóan végzitek el a munkákat. Hogyha személyiséged  és szakmai felkészültséged engedi, mi lehetőseget adunk arra, hogy a munkákat közel alvállalkozói áron végezheted. A bejelentésről mi gondoskodunk, az alap fizetéseteket (ami havi v. kéthetente) pedig kiegészítjük, a munka elvégzésekor arra az összegre, amiről előzetesen megállapodtunk.

Jelentkezz akkor is, ha:

Hogyha téged nem villanyoznak fel az előzőekben leírt lehetőségek, neked inkább fontosabb a emberi oldal, hogyha fontos a kiszámítható és a stabil rendszeres bevétel, akkor jó ha tudod, hogy mi támogatunk azzal, hogy akár heti fizetést kaphatsz, vagy igény esetén előleget biztosítunk részedre.

Mikor jelentkezz?

Stabil megrendelés állománnyal rendelkező építőpari vállalkozásunk téged keres, hogyha hatékonyan, igazi lelkesedéssel kívánsz részt venni cégünk által kivitelezett munkák minőségi megvalósításában. Kiemelkedő bérezési lehetőséggel várunk, hogyha szereted a kivitelezési szakmát.

Mivel foglalkozik vállalkozásunk?

Cégünk szolgáltatásaival és tevékenységével, megoldást kínál a megrendelőinek ötleteik, terveik minőségi megvalósítására, a kisebb lakásfelújítástól a nagy komplex beruházásokig

Magánmegrendelőknek is dolgozunk. Segítünk a lakáscéljaik megoldásában. A tervezéstől  az anyagbeszerzésen át, a kulcsrakész kivitelezésben. A tervezéstől a használatba vételi engedélyig minden. Családiház építés, kisebb felújítás.

Részt veszünk komoly beruházásokban. Nagy projektek megrendelőivel is együttműködünk. Az általuk vállalt  kivitelezéséből, beruházásokból komoly részt átvállalva, hozzájárulunk a lendületes megvalósításhoz, ezzel  likvidításukban is támogatva őket.

Még néhány érv, hogy érdemes jelentkezni!

Stabil megrendelés állománnyal, folyamatos megbízásokkal rendelkezünk. Cégünk 2014 óta a végzi tevékenységét. A Megrendelőinkkel azóta kiválló, napi kommunikáción alapuló kapcsolatot építettünk ki. Folyamatosan keresnek ismétlődő megbízásokkal és új együttműködési lehetőségekkel.

Hosszútávban gondolkodunk! A növekvő megrendelések, és a kivitelezés közben megszerzett tapaszatalatok, évről évre igazolják, hogy az új képességek és az új készségek elsajátítása szükségesek a növekedéshez, a stabilításhoz. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanulás, a rendszeres fejlesztés, a fejlődés mellett.

KIEMELT!

Azonnal munkába állnál?

Jelentkezz(etek) ma és dolgozzunk együtt már holnap!

Légtechnika szerelőként, akár már a jelentkezésed másnapján munkába állhatsz!

Több olyan folyamatban lévő légtechnika szerelési kivitelezésünk van, (85 lakásos társasház gépészeti kivitelezése) ami több, mint fél évig tartó kivitelezés, de olyan kivitelezésünk is van, ami közel egy éves megbízás, (250 lakásos társasház gépészeti kivitelezése).

Ezeken a helyszíneken szívesen várunk egy-két próba munknapra, ahol vezető kollégánk a kivitelezés menetét, ütemét ismerve azonnal tud neked olyan feladatot biztosítani, ahol megmutatod mire vagy képes, mennyire vagy tapasztalt a szakmában, illetve  te is meglátod a munka körülményeket, a kivitelezés folyamatát, helyszíneket. Ezután közösen eldöntjük, mi tudunk-e alkalmazni, illetve te szeretnél-e velünk dolgozni. (ha esetleg nemleges a válsz valamelyikőnk részéről, természetesen a próbanapokat kifizetjük neked)

HAMAROSAN!

Jelentkezz, egész 2021 évben tartó kivitelezésünkhöz!

2020-as megkereséseink között van 20 db teljes üzlet átalakítása, felújítása. Jelentkezz már most, és a kivitelezés indulása előtt keresünk a lehetőségekkel.

Kiket keresünk: Ezek a munkák bontással kezdődnek, ezért jelentkezésed várjuk segédmunkásként is. A felújításnál több szakipar szükséges. Jelentkezz, ha kőműves vagy, jelentkezz burkoló, gipszkartonos, festőként. Helyenként  épületgépészeti kiépítést is végzünk az üzleteknél, úgyhogy légtechnika szerelőket is várunk. Jelentkezhetsz egyedül, de ha több kolégáddal jönnétek, akkor mindenképp töltsd ki az adatlapot. Várjuk jelentkezésedet! 

Jelentkezéshez töltsd ki az adatlapot!

Jelenentkezésedet kollégánk a leghamarabb feldolgozza és keresni fog a továbbiakkal. 

Adataidat biztonságosan (az adatvédelmi tájékoztató szerint) kezeljük, azt harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk ki.

Irodánk:

 8300 Tapolca Kossuth L. u 2 II/31

 Nyitvatartás:                                   Hétköznap 9.00-16.00 -ig             Előzetes bejelentkezés alapján.

iroda@optimair.hu 

Elérhetőségeink:

Ügyvezető:                                                    (+36) 20 591 6116           iroda@optimair.hu

Project vezető:                          (kivitelezéssel kapcsolatosban)        (+36) 70 374 8388    project@optimair.hu

 

Optim Invest Consulting Kft

 Székhely : 1111 Budapest Lágymányosi u 12   Iroda : 8300 Tapolca Kossuth L. u 2 II/31   Adószám : 24849483-2-43       Cégjegyzékszám : 01-09-185755                    NÜJ szám : 462079514                     Elérhetőség: +36/20-591-6116   Bankszámlaszám: OTP 11705998-21309407


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/optimair/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94