fbpx

Jelentkezem

Adataidat biztonságosan (az adatvédelmi tájékoztató szerint) kezeljük, azt harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk ki.

Optim Invest Consulting Kft

Székhely: 1111 Budapest, Lágymányosi u 12.Fsz/2

Email.:

iroda@optimair.hu
(+36) 20 591 6116

Iroda:

8300 Tapolca Kossuth L. u 2 II/31  Bejelentkezés alapján megtalál:      9.00 – 12.00,  14.00 -16.00

Contact

Hogyan tudsz cégünknél többet keresni, mint eddig bármelyik munkahelyeden?

Teljesítmény alapú elszámolással, alap fizetés mellé, plusz extra prémiumot számolunk el részedre! Az jó lenne, ha munkádat közel alvállalkozói árakon végezhetnéd, bejelentve, legálisan?

Hosszútávban gondolkodunk!

Több infó erről:

Cégünk 2014 óta a végzi tevékenységét.  A növekvő megrendelések, és a kivitelezés közben megszerzett tapaszatalatok, évről évre igazolják, hogy az új képességek és az új készségek elsajátítása szükségesek a növekedéshez, a stabilításhoz. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos tanulás, a rendszeres fejlesztés,  a fejlődés mellett.

Stabil megrendelés állománnyal, folyamatos megbízásokkal rendelkezünk

Több infó erről:

A Megrendelőinkkel kiválló, napi kommunikáción alapuló kapcsolatot építettünk ki. Folyamatosan keresnek ismétlődő megbízásokkal és új együttműködési lehetőségekkel.

Sokféle szakmát alkalmazunk munkánk során.

Több infó erről:

Bővebb információt itt találsz arról, milyen munkakörben tudnál munkatársunk lenni.

Mivel foglalkozunk?

Cégünk szolgáltatásaival és tevékenységével, megoldást kínál a megrendelőinek ötleteik, terveik minőségi megvalósítására, a kisebb lakásfelújítástól az egészen  nagy komplex beruházásokig.

Vállalkozásunk segít magán megrendelőinek.

Segítünk a lakáscéljaik megoldásában. A tervezéstől  az anyagbeszerzésen át, a  kulcsrakész kivitelezésben.   Minden ami építőipar!              A tervezéstől a használatba vételi engedélyig minden.

Részt veszünk beruházásokban is.

Nagy projektek megrendelőivel is együttműködünk. Az általuk vállalt kivitelezéséből,  beruházásokból komoly részt átvállalva, hozzájárulunk a
lendületes megvalósításhoz, ezzel likvidításukban is támogatva őket.

Irodánk

8300 Tapolca Május 1 u. 4/C 

Elérhetőség

(20) 591 6116

Üzenj nekünk itt

iroda@optimair.hu


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/optimair/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94